Тържествено изпращане на випуск 2012 на ЧПБУ „Евростандарт”

 -

Цветята и усмивките трудно прикриват вълнението, което издайнически наднича в очите. „ Колко умилително-смешни сме били само преди  5 години!” Снимките на екрана ретроспективно припомнят за годините в училище. И тъжни, и весели случки… Първото докосване до приятелството, доверието разочарованието… Първият успех, макар и малък, но твой…

Благодаря ви,  че ни давахте поводи да се гордеем с вас и ни вдъхвахте увереността, че всичко, което правим в „Евростандарт” има смисъл. И безкрайния и натоварен работен ден, и понякога безсънните нощи  намираха своето оправдание в лицето на вашите постижения.

Ще помня вашата непокорност, спорове и желание да бъдете интересни, различни, да се противопоставяте на правилата и желанието да въведете нови. И това често е било повод ние, учителите  да обсъждаме проблемите и да търсим пътя към вашите сърца и умове.  И факта, че днес изпращаме 26 абитуриента- 100% от всички постъпили 8-мо класници през далечната 2006/2007 учебна година е показателен, че навярно избрания път е верен и нашите, а и вашите усилия не са напразни.  

Светът днес е пред вас – свят за изява, за труд, за посвещение, за пътуване, свят за обич. Винаги търсете положителното във всяка ситуация и не позволявайте на живота да ви наложи своя формат. Бъдете честни, бъдете искрени, добронамерени, отворени към другите и Доброто няма да ви подмине. Бъдете истински хора и ще успеете!”
    
НА ДОБЪР ЧАС,  АБИТУРИЕНТИ !

С. ИВАНОВА- ДИРЕКТОР НА ЧПБУ „ЕВРОСТАНДАРТ”

Разгледайте галерията със снимки от събитието >>
Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio