ОТВОРЕНИ ВРАТИ „ЕВРОСТАНДАРТ” 30.01.2016 Г.

ОТВОРЕНИ ВРАТИ „ЕВРОСТАНДАРТ” 30.01.2016 Г.

Частно училище „Евростандарт” организира безплатен демонстративен урок по рисуване и графичен дизайн за кандидат-гимназисти, желаещи да продължат образованието си в училища по изкуства и професионални гимназии.

Урокът ще се проведе в два модула и включва:

Модул 1: Рисуване на натюрморт от геометрични тела  -продължителност 3 учебни часа х 45 мин.

Участниците ще демонстрират художествените си умения с подкрепата на експерт художник. След приключване на дейността всеки участник ще получи обратна връзка, ценни съвети и наставления за повишаване на уменията си.
Начало: 10:15 ч.                                                                                                                      Край: 12:30 ч.

Модул 2: Презентация на основните софтуерни програми за графичен дизайн: Photoshop, Illustrator, InDesign, Corel Draw, Page Maker  - продължителност 2 учебни часа х 45 мин.

Програмите ще бъдат презентирани от специалист по графичен дизайн, който ще отговоря на въпросите на участниците, ще опреди компетентността им и ще предложи варианти за нейното повишаване според индивидуалните нужди и интереси на всеки кандидат-гимназист.
Начало: 13:00 ч.                                                                                                                       Край: 14:30 ч.

***Демонстративният урок се извършва в група. Всички необходими материали за изпълнение на модулите ще бъдат осигурени от Частно училище „Евростандарт”. Училището предлага и обучения по рисуване и графичен дизайн, като на участниците с найдобри резултати по време на демонстративния урок ще бъде предложена преференциална цена за записване в курс.

Кога: 30.01.2016 г.           Къде: пл. „Св. Неделя”4, гр. София              Начален час: 10:00 ч.
           /събота/


Заявка за участие може да направите на e-mail: eurostandart_96@abv.bg, опоменавайки име, фамилия и възраст на участника, а както и телефон за връзка.

Желание за участие може да заявите и на телефон: 02 931 00 34.
Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio