15.12.2012г. Английската бизнес гимназия Евростандарт обявава ден на отворените врати

15.12.2012г. Английската бизнес гимназия Евростандарт обявава ден на отворените врати

Когато един ученик натрупа опит в своето училище, естествено възниква въпросът за взаимодействието, за изградилото се чувство за принадлежност към институцията, чиято диплома ще бъде отправна точка в пълнолетието и реализацията на младия човек.

Този въпрос беше обект на размисли за учениците от ЧПБУ „Евростандарт” в навечерието на деня на отворени врата.

Криси от 10а клас откровено се връща към своя бунтарски период преди две години. И също така откровено и искрено признава ролята на учителите, които й показват, че единственото, което постига, е да върви срещу себе си. Днес Криси продължава да бъде човек със собствено мнение, но в значителна степен е овладяла умението да изслушва другата гледна точка, с все по-голям интерес се включва в различни образователни задачи и без всякаква куртоазия благодари на учителите за този резултат.

Вики  споделя, че по-малкият брой ученици е безспорно предимство в усвояването на учебния материал, спомага и за по-добри взаимоотношения с учителите. Силно се надява отново да има международни проекти, защото при тях не само контактуват с връстници от различни страни, но и разширяват своя хоризонт, своите познания.

Ивето и Зина отбелязват добрата подготовка, получена в училището. При това тя се отнася както за чуждите езици и професионалната подготовка, в които е специализирано ЧПБУ „Евростандарт”, така и за хуманитарните дисциплини. Гледат на получените тук знания като на много добър старт за следващата степен в образованието и в професионалната си реализация. Ивелина добавя, че е необходима по-голяма реклама, за да научат повече семейства за тези предимства и да запишат тук децата си.

Мненията на дванадесетокласниците са твърде повлияни от предстоящото завършване. Петте години за тях изминават неусетно, което е доказателство за пълноценен и интересен училищен живот. Илюстрират го изградените истински приятелства, удовлетворителните изяви в часовете, незабравимите изживявания в ученическата сесия на Европейския парламент. Убедени са, че качеството на работа в училището трябва да привлече вниманието на нови младежи, за да продължи успешното му развитие. Дори и да звучи сантиментално, момчетата и момичетата от 12а клас искат вратата на ЧПБУ „Евростандарт” да бъде все така отворена за тях и след завършване на образованието им.

След броени дни училището ще предостави възможност на всички интересуващи се да се запознаят с работата и обстановката за обучение на подрастващите. А ръководството е готово да посрещне с „Добре дошли” всички, които го изберат.

Можете да заповядате на 15.12.2012г. от 11 до 16 ч.
на адрес: пл. Света Неделя 4 (над Happy), ет. 2.

За контакти: тел. 02/ 931 00 34
                    тел./факс  02/ 931 18 99
                    GSM: 0878/ 670 753; 0878/ 670 738
Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio