Дипломиране на Випуск 2013

Дипломиране на Випуск 2013

Дойде най-чаканият, най-мечтаният ден за момичетата и момчетата от Випуск 2013 на училище „Евростандарт“. И със сигурност най-отлаганият.......Денят, в който изпратихме нашите дванадесетокласници - 26 юли. Това бе ден на силни и полюсни чувства, на вълнения, неизпитвани досега..... Предстоят ни мигове на тъга по отлетелите години,  на вълнение от искрените признания, които споделихме, и не на последно място - на горещи надежди за бъдещето на нашите зрелостници.

В този ден получиха своите свидетелства и нашите колежани – младежите, които ни се довериха за своето професионално образование и бъдещо развитие.

Да споделят вълнението на випускниците  дойдоха и уважавани гости – г-жа Бистра Илиева – управител на ЧПБУ „Евростандарт”, г-жа Мила  Асенова – представител на ВУЗФ, г-жа Илиана Илиева от РИО София, г-жа Антоанета Цанова – директор на ЕЦ „Дарби”.

Без всяко съмнение героите на празничния ден бяха нашите абитуриенти. След приветствията на гостите г-жа Ирена Огнянова и г-жа Таня Илиева, класни ръководители по време на обучението, се обърнаха със специални пожелания към всеки един от зрелостниците. От тяхно име отговори Зорница Стойкова, която подчерта преимуществата на обучението в това училище, и изрази признателността на учениците към учителите и ръководството. Под съпровода на аплодисментите бяха връчени дипломите за средно образование.

Вълнуващи думи на благодарност към екипа на „Евростандарт” от името на родителите отправи г-жа Наталия Кътовска.

След това курсистите,които се обучават след средно образование също получиха своите свидетелства за професионална квалификация.

Тържеството завърши сред много усмивки, цветя и издайнически капчици в очите.

На добър път, скъпи младежи!

Дипломиране_1
Дипломиране_3
Дипломиране_4
Дипломиране_5
Дипломиране_6
Дипломиране_7
Дипломиране_8
Дипломиране_9
Дипломиране_10
Дипломиране_11
Дипломиране_12
Дипломиране_13
Дипломиране_14
Дипломиране_15
Дипломиране_16Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio