Среща на европейски клубове

 -

На 29-30 октомври 2010 г. се проведе среща на европейските клубове в България под надслов „Младите за 2020”. Представители на „Евростандарт” бяха г-жа Джорджева и ученичките от 12а клас Никол Маджарова и Юлияна Ангелова.

Срещата бе официално открита в Информационния център на Европейския съюз от г-жа Зинаида Златанова, Ръководител на Представителството на Европейската комисия в България. Да поздрави участниците във форума лично дойде и г-жа Надежда Неински, член на Европейския парламент. След лекцията „Европа на 27-те”на доц.д-р Ингрид Шикова, Ръководител катедра „Европеистика „ в Софийския Университет, работата продължи в заседателната зала на хотел „Рила” в Боровец. Интересни бяха дискусиите на европейска тематика с Косьо Филипов, журналист от Нова телевизия, проф. д-р Евгений Дайнов, политолог от НБУ и г-н Томислав Дончев, Министър по управление на средствата от Европейския съюз.

Във времето, предвидено за споделяне на добрите практики в училище Никол и Юлето направиха прекрасна презентация на акцентите в работата на Европейския клуб в училище „Евростандарт”.

 -
 -
 -
 -
 -
 -Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio