Посрещаме нашите датски партньори от проект по програма „Коменски”

 -

През периода 21 – 28 април 2012 г. „Евростандарт” ще бъде домакин на своите датски партньори по проекта „Заедно за чиста и красива Европа” - Колежа по дизайн в град Хьойер - Дания.

Заедно с тях ще участваме в екоинициативата „Подари дръвче, засади гора” на 22 април – Международен ден на земята, ще разгледаме забележителностите на нашата столица и ще им покажем част от прелестите на нашата страна.

С особено голямо вълнение очакваме предстоящата международна конференция „Заедно за чиста и красива Европа”, в която участие ще вземат и представители на Националния ученически екопарламент, участници от Плевен и Каварна.

Всяка седмица от стартирането на проекта се провеждаха работни семинари, на които учениците и преподавателите обсъждаха поставените задачи – за фотоконкурса Магията на родната природа”, за семинара История, култура и природа на моята страна”, осъществявахме видео конференция с нашите датски приятели и още много други дейности.

Повече информация за нашите партньори, за нашите дейности и резултати може да видите на сайта за нашия проект - www.beautiful.europe.free.bg.

Надяваме се, че дори и когато проектът официално приключи, на този сайт ще продължим с обсъждането на нови възможности за съвместна дейност, свързана с опазването на уникалната и омагьосваща природа на нашия общ дом - Европа.
Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio