Съобщение за кандидатите по програми Аз мога повече - английски език

Съобщение за кандидатите по програми Аз мога повече - английски език

През изминалата година Dарби подготви 11 групи по програмата Аз мога повече. Курсистите останаха много доволни от предложените програми. Те получиха по 300 часа качествено обучение в малки групи по една от най-добрите учебни системи в света- NewInsideOut. Някои от тях продължиха да посещават нашите редовни курсове на преференциални цени.

Курсовете се водеха от най-добрите специалисти на Дарби – преподаватели с английска филология и специализации в чужбина, същите, които извоюваха авторитета на Дарби за най-добър център при подготовката за международни сертификати IELTS иTOEFL– оценки 8.5 от 9 и 114 от 120 съответно.

Днес ние имаме и прекрасна локация за работещите- площад Света Неделя 4, над Happy, - с неоспоримото удобство от близостта на двата лъча на метрото.

Новите курсове ще стартират след като кандидатите по програми за ключови компетентности – английски език нива А1, А2, В1 и  В2 -  получат своите уведомления /от 1 декември или малко по-късно/. Дотогава може да ни посетите, да разгледате новата ни сграда, да се запознаете с програмите и преподавателите.

Очакваме Ви!

 

Заложете на сериозното, пълноценното  и качественото обучение.

 

За контакти: тел. 02 983 38 19; 0878 696 114; 0878 696 114
Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio