Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” събира под един покрив университети, бординг училища и езикови

Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” събира под един покрив университети, бординг училища и езикови

Можете да се регистрирате за изложенията в София и Варна тук  >>

Шестнадесетото издание на Европейското изложение „Отворени врати за образование в чужбина” ще се проведе в края на месец януари в София и Варна.

Изложението е насочено към всички възрасти и на него ще бъдат представени езикови ваканции в чужбина, средни бординг училища и университети от Европа и Америка.

Новите предложения на „Дарби” за летни езикови ваканции през 2013 ще бъдат представени по време на изложението. Всеки посетител ще получи и новия каталог, с цялата информация за различните курсове в Англия, САЩ, Германия, Франция, Италия, Малта, Испания и др.

Отново ще отвори врати и магазинът за езикови ваканции в чужбина, от който ще можете да си „закупите” желания от вас курс със специални отстъпки само за посетителите на изложението.

Средните бординг училища са силно застъпени в тазгодишното изложение. Повечето от училищата, които участват предлагат стипендии за български ученици, които достигат и до 100% от учебната такса.

Отново, Brooke House College обявява конкурс за 100% стипендия за футболни таланти.  Всички желаещи да участват в конкурса могат лично да се срещнат с директора на училището и да проведат предварителен разговор.

Всички, които желаят да продължат висшето си образование в чужбина ще имат възможност да получат безплатна консултация от специалистите на „Дарби” или с представители на различни Европейски институции.

Съпътстващата програма на изложенията в София и Варна е насочена към по – добрата кариерна ориентация на младите хора, както и съдействие при избор на подходяща специалност.
Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio