Езикови ваканции в чужбина – Лято 2013

Езикови ваканции в чужбина – Лято 2013

От езиковите ваканции в чужбина, могат да се възползват ученици от 8 до 17 годишна възраст. Те могат да избират между езикова ваканция с индивидуално пътуване или програма с пътуване в група с придружител - преподавател на Дарби.

Разнообразието от възможности и програми е голямо и през тази година. За всички деца, който искат да съчетаят лятната си езикова ваканция със спорт, имаме специални предложения с плуване, езда, тенис или голф. Разбира се не сме подминали и футбола и то не къде да е, а във Футболната академия на Манчестър Юнайтед. За запалените баскетболисти пък имаме предложение за изучаване на английски език във Великобритания, в комбинация с активни занимания по баскетбол, водени от световно известния треньор от NBA – Дейвид Ривърс (треньор на LA Lakers, Олимпиакос (Гърция), Антиб (Франция) и др.).

За по – артистично настроените тийнейджъри са подходящи езиковите ваканции с английски език, които съчетават курс по език и медия дизайн, актьорско майсторство или рисуване. Бъдещите лидери пък могат да се възползват от намаленията, които имаме за специализираните ваканции, съчетани с курс по ораторско майсторство или лидерски умения.

Езиковите ваканции в английски бординг училища са предпочитани, особено от деца, които имат план да продължат средното си образование в чужбина. Потопявайки се в атмосферата на едно бординг училище, децата добиват представа за това, което ще ги очаква и по време на учебната година. Тези курсове могат да бъдат и цяла учебна година, в която детето да се подготвя за обучението си след това в самото училище. Освен натрупване на знания по английски език, учениците решили да се възползват от нашите отстъпки за езикови ваканции в бординг училища, ще добият и специфични знания в сферата на академичните предмети, които ще изучават  в бъдеще.

Освен езикови ваканции по английски език, по време на магазина ще можете да „закупите” и такива по други чужди езици, тъй като владеенето на един език вече отдавна не е достатъчно.

Атрактивни са предложенията, които имаме за Париж и Кан, за по – романтично настроените ученици, който са се влюбили и изучават езика на Виктор Юго.

За ученици, който пък предпочитат горещите ритми на Испания и фламенкото, имаме специални предложения за летни езикови ваканции в Андалусия или друга част на Испания.

Спагети и пица…разбира се, не сме пропуснали и езиковите ваканции по италиански език, със специалните предложения в Рим.

Тези, които искат да комбинират езиков курс с ваканцията си в България, могат да се запишат и за специализираните детски курсове в Езиков център „Дарби”.

 

София 1000,
пл. Света Неделя 4
тел./02 988 10 82
тел./факс: 02 988 03 40
e-mail:  eshsa@einet.bg
Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio