Реализация

Отличната професионална подготовка, която получават учениците в „Евростандарт”, както и засиленото обучение по Английски език, изучаването на Бизнес английски език е предпоставка за успешното представяне на випускниците на държавните зрелостни изпити и реализацията им в престижни университети (както в страната, така и в чужбина).

При реализацията във висши учебни заведения най-желани са икономическите специалности, Администрация и управление, Право, Туризъм, Реклама, Бизнес и психология.

Най-голяма е реализацията на нашите възпитаници в УНСС, ВУЗФ, НБУ, ТУ – София и др.

Отличната подготовка по всички учебни дисциплини е гарант и за успехите на нашите випускници в областите: Медицина, Стоматология, Кино и режисура, Информационни науки, Културология, Психология и други. С всяка изминала година се разширява списъка на желаните специалности.

Наши ученици показват отлични резултати при обучение в престижни университети в Дания, Холандия, Германия, Англия и Шотландия.

На всички наши възпитаници, направили своя професионален избор желаем нови успехи и високи постижения!

Това е нашето признание, защото упоритият труд на преподавателите в „Евростандарт”, съчетан с потенциала на нашите възпитаници ни дава поводи за гордост!
Eurostandart.org © 2011 All Rights Reserved. / дизайн: pmdstudio